• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0341 438 673

 

Zambetul îmbunatațește comunicarea, crește încrederea de sine și ajuta oamenii sa se adapteze mai ușor în diverse situații, sa se simta bine și sa aiba succes atât în viața profesionala, cât și în cea personala.

Pregatirea continua si asimilarea ultimelor noutati tehnologice in practica curenta sunt pentru noi obligatorii, deoarece consideram ca pacientii nostri merita sa primeasca cele mai bune tratamente.

Implant dentar

Implantul dentar inlocuieste radacina naturala a unui dinte. Acesta ofera suportul pentru realizarea unei coroane dentare individuale, a unei punti sau a unei proteze. In clinica de stomatologie RioDent avem o experienta de 6 ani in inserarea implanturilor dentare si realizarea de lucrari protetice pe acestea.

Estetica dentara

Un zambet perfect poate sa fie ingredientul care sa va asigure succesul in cariera sau viata personala. Cabinetul Stomatologic RioDent ofera solutii de estetica dentara pentru a obtine zambetul pe care l-ati dorit dintotdeauna. Va oferim solutii personalizate: albiri dentare, fatete ceramice, coroane integral ceramice.

Protetica dentara

Protetica dentara analizeaza starea  arcadelor dentare si a echilibrului muscular si articular, de cele mai multe ori grav alterate de pierderea unuia sau a mai multor dinti (edentatie) sau chiar de tocirea dentara excesiva (atritie) , si gaseste solutiile cele mai potrivite de tratament in scopul refacerii integritatii arcadelor intr-un mod functional si estetic in perfecta armonie cu celelate structuri ale cavitatii bucale, facand apel la “dinti artificiali” creati in afara cavitatii bucale de catre tehnicieni dentari.

Apelati cu incredere la medicii de la Cabinet Stomatologic RioDent  si veti obtine zambetul pe care l-ati dorit intotdeauna.